Baggrund og uddannelse

En lidt anderledes ingeniør

Jeg er muligvis den eneste stilladsarbejder der har en ph.d. i byggeledelse. Fra certificeret LabVIEW udvikler til truckcertifikat har jeg en bred vifte af kompetencer at trække på.

DTU
Civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet

Jeg har en kandidatgrad fra DTU Byg med fokus på bygningskonstruktion er og materialer. Som en del af min afhandling tilbragte jeg 3 måneder som gæsteforsker ved The Chinese Academy of Science i Beijing.

Teknisk projektleder

Som teknisk projektleder ved Danmarks Tekniske Universitet få jeg projekter til at lykkedes. Dette er lige fra små indeklima projekter til store udbygninger af forsknings- og undervisnings-faciliteter på både Lyngby og Risø campus.

Ph.d. i byggeledelse

Jeg har en ph.d. i byggeledelse fra Institut for Teknologi, Ledelse og Økonomi på DTU. Afhandlingen handler om strategiske partnerskaber og relationelle kontraktformer i byggeriet.

Stilladsarbejder og Rigger

Jeg har arbejdet i den danske og norske olie og gas sektor som stilladsbygger og rigger. Jeg har haft formandsansvar, lavet farligt arbejdsmiljø vurderinger og været med til at bygge nogen af de største projekter i europa.