Projekter

Jeg har siden 2016 forsket i relationelle kontraktformer i byggeriet og specielt strategiske partnerskaber. 

På hjemmesiden strategiskepartnerskaber.dk deler jeg best practice, modeller og værktøjer. Alt sammen bygger på den nyeste forskning og skaber overblik over strategiske partnerskaber i Danmark for bygherre og virksomheder i byggebranchen.

Vinder af Mars colony design contest 2020

Som en del af et internationalt team af arkitekter, ingeniører og designere har jeg vundet Mars City State Design Competition 2020 afholdt af Mars Society. 

Teamet hedder Nexus Aurora og har deltagere fra Holland, Sydafrika, USA, Danmark og mange flere.

Billede af AlexDoyi og MaNaeSWolf.

Når jeg arbejder med nye projekter viser det sig tit at der er en digital komponent.

Hvad enten det handler om kommunikation, styrring, undervisning, forskning, byggeri eller noget helt andet så kan digitale værktøjer næsten altid hjælpe. Men  mange tilfælde findes de værktøjer ikke eller der skal tilrettes noget. Derfor er det en stor fordel for mig at kunne programmere i python, C#, LabVIEW og en række andre sprog.

Jeg elsker at undervise og dele min passion for naturvidenskab og verden omkring os. Derfor har jeg lavet en række videoer til undervisning og formidling.

Gennem frivilligt arbejde har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med nogen af de bedste, sjovest, mest engagerede og kompetente mennesker.